Loading...
/Concepte
Concepte 2020-12-23T11:41:52+00:00

Concepte

Suntem membrii ai retelelor de service Bosch Car Service din 2005; Delphi Diesel Service din 2010; AD Garage din 2010; Perfect Auto din 2011; Dealer HYUNDAI din 2019. Dealer Fiat, Alfa Romeo, Jeep din 2012.
Promovam servicii de calitate sustinand pregatirea tehnico profesionala a personalului, investind in aparatura si sdv-uri pentru toate marcile auto existente în piata, oferim solutii optime si personalizate de reparatii tuturor clienţilor nostri.

Directia pentru firma Raiman este promovarea noilor tehnologii de reparatie pentru cresterea sigurantei circulatiei si protejarea mediului înconjurător

Daca doriti sa beneficiati de servicii foarte bune pentru masina dumneavoastra, atunci ati nimerit unde trebuie: va oferim servicii de consultanta, reparatii si intretinere de prima mana – prin competenta de exceptie a Bosch – producator de piese si echipamente auto pentru aproape toate marcile.

Organizatia Bosch Service este o retea de service-uri auto independente. Aceasta se dezvolta permanent, pe masura ce grupul Bosch integreaza in retea ateliere individuale competente. in prezent, peste 15.335 de ateliere beneficiaza de avantajele unui partener puternic precum Bosch.

Firma Bosch isi propune sa ofere si in Romania serviciile si produsele sale de o calitate superioara, la fel ca peste tot in lume. Pentru a asigura disponibilitatea acestor servicii oriunde in tara, reteaua Bosch Car Service se afla in continua dezvoltare. In prezent exista 70 BCS-uri.

Bosch Car Service se adreseaza oricarui tip de autovehicul, ofera o gama larga de servicii, fiind un service generalist. Expertii Bosch Car Service-urilor se afla in posesia celor mai moderne tehnici auto si se ingrijesc continuu de functionarea optima a autovehiculelor.

De ce alegem BOSCH CAR SERVICE?

1. Know-how Bosch : Bosch, inovator in tehnica auto.
2. Personal calificat : Personal scolarizat in centre de scolarizare Bosch.
3. Cea mai moderna tehnica de diagnosticare : Tehnica moderna de diagnosticare din partea celui mai mare producator independent de piese si sisteme auto.
4. Reparatii avantajoase : Economisiti cu pana la 50% din pretul unei piese noi, pentru autovehiculele mai vechi, prin programul Bosch eXchange.
5. Piese auto la calitate de prima dotare : Asigura si mentine valoarea autoturismului dvs.
6. Calitate verificata : Verificari permanente pentru mentinerea calitatii serviciilor.
7. Preturi corecte : Oferte atractive prin actiuni speciale la produse si servicii in intreaga retea.
8. Retea de service internationala : Peste 15.335 Bosch Service in lume, garantie internationala, chiar si in tara in care va petreceti concediul prin caietul de service Bosch.

Firma Raiman a aderat la conceptul DELPHI DIESEL SERVICE in anul 2010 si executa reparatii la sistemele de alimentare diesel, Delphi, Bosch, Denso.

Reparam toate sistemele de alimentare common rail Delphi si Bosch. (Dacia, Renault, Ford, Kia , Hyundai, etc.)
– reparatii injectoare
– reparatii pompe de injectie de inalta presiune

Ai observat ca daca esti nemultumit de treaba facuta, asa-zisii meseriasi vor sa te pacaleasca cu vorbe mestesugite? Nu si la PerfektAuto, locul in care masina ta este reparata cu profesionalism, de specialisti cu experienta.

5 motive pentru care sa alegi PerfektAuto:

1. Avem personal amabil, calificat si dedicat muncii
2. Oferim calitate la preturi corecte
3. Beneficiezi de decontare directa cu societatile de asigurare
4. Ne miscam repede pentru ca avem echipamente si utilaje moderne
5. Avem solutii pentru orice masina, pentru ca executam reparatii multimarca

In cazul unei avarii, reparatiile de tinichigerie sunt operatii complexe, implicand interventii asupra componentelor metalice si / sau a elementelor de structura ale masinii dvs.

Diagnosticarea tipului de interventie necesara, inlocuirea sau repararea componentelor pentru asigurarea integritatii autoturismului, sunt vitale pentru ca masina dumneavoastra sa devina ca noua.

Mici retusuri sau operatii complexe in domeniul tinichigeriei si vopsitoriei?

Desi nu ne dorim, cu totii avem nevoie de ele la un moment dat. De aceea e bine sa apelam la profesionisti.

Factorii de succes pentru o reparatie de calitate depind de varsta masinii, modul in care a fost intretinuta vopseaua, folosirea unui garaj inchis, calitatea consumabilelor si echipamentelor din dotarea atelierului service, si multe altele.

Toate aceste aspecte contribuie la rezultatul final: o reparatie fara cusur si o vopsire uniforma si armonioasa care dureaza.

Chiar si atunci cand lucrurile par usoare, cum ar fi doar inlocuirea unei simple bare de protectie sau a unui stop ca urmare a unui accident minor, tratam lucrurile cu maxima seriozitate si grija pentru detalii.

Pentru ca fiecare operatie este importanta pentru noi si ne dorim ca masina ta sa arate ca inainte.

Este o retea de service-uri auto multimarca ce numara in acest moment peste 120 de locatii in Romania.

La nivel international, reteaua AD numara peste 4.600 de service-uri auto care impartasesc imaginea marcii si calitatea serviciilor – aspecte menite sa tranforme service-urile auto AD Garage in prima alegere a oricarui posesor de autoturism – pentru intretinerea, reparatia sau controlul periodic al autoturismului.

Scopul nostru declarat este de a impune in piata din Romania calitatea – in ce priveste produsele, dar si serviciile oferite consumatorului.

In virtutea excelentei colaborari cu cei mai importanti furnizori de piese si accesorii auto, la nivel international, putem oferi calitate la preturi rezonabile pentru toate marcile auto. Iar pentru a duce lucrurile cu un pas mai departe – la calitatea produselor adaugam calitatea serviciilor si a tehnologiilor folosite in fiecare dintre service-urile AD Garage din Romania.

De ce alegi service-ul AD Garage?

1. Reparatii si intretinere pentru toate marcile de masini
2. Calitate la un pret corect
3. Personal bine instruit si echipamente tehnice moderne
4. Mai mult decat reparatii si intretinere pentru masina ta
5. Garantie internationala pentru piese

Este singurul producator in domeniu care efectueaza toate operatiunile tehnologice de fabricare a foliei auto pentru geamuri, exclusiv in fabrica lor.

Montarea de folie auto antiefractie si geamuri fumurii legale pe care le poti obtine la firma noastra se efectueaza in conformitate cu standardele cerute de catre CPFilms Inc. , foliile auto LLumar fiind in prealabil omologate de Registrul Auto Roman (RAR) si in conformitate cu legea.

Am devenit membri ai retelei PILKINGTON in anul 2012 ,incepand cu aceasta data oferim clientilor nostri un brend de renume si un sprijin in relatia cu asiguratorii.

Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto.

Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.

Micile defecte ale vopselei mașinii, urmele de lovituri sau zgârieturile, ciobiturile cauzate de pietricele, afectează nu doar aspectul vopselei, dar pot cauza coroziunea.

Service-ul nostru vă oferă reparații rapide la un preț accesibil pentru astfel de defecte.

Autoturismul dumneavoastră va arăta ca și nou.